Wij werken voor

 • Samsung

  Samsung

  Do what you can’t do. Dromen kennen geen grenzen. Samsung Electronics vindt de wereld van morgen opnieuw uit in een streven om onze levens beter en gelukkiger te maken. In onbekende gebieden gaan wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst.
  Bezoek website
 • PEAK-IT

  PEAK-IT

  PEAK-IT is uw business partner op het gebied van ICT beheer, support en advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Continuïteit en service+ staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we uitgegroeid tot een solide business partner met ruim 400 medewerkers die in heel Nederland werken.
  Bezoek website
 • Enrico

  Enrico

  Enrico is altijd bezig met de ontwikkeling van leuke en vooral lekkere producten. Lekkernijen met een authentiek karakter en een originele receptuur.
  Bezoek website
 • Spadel

  Spadel

  Water is op zijn mooist wanneer het puur is. Het zit vol energie om de wereld te ontdekken. Het is soms kalm en soms niet te stoppen. Maar hoe dan ook vervolgt water, net als wij, altijd z’n eigen weg.
  Bezoek website
 • Heineken

  Heineken

  We hebben de buitendienst van Heineken getraind van 2011 t/m 2015. Het team heeft de verkiezing Beste buitendienst van het jaar gewonnen in 2013, 2014 en 2015. We zijn er trots op, dat mede dankzij onze jaaropleidingen en op het hoogtepunt de 4 daagse Sales Bootcamp in Marrakech, deze prijzen zijn gewonnen.
  Bezoek website
 • Yarden

  Yarden

  Wanneer u op een betekenisvolle manier afscheid neemt van uw dierbaren, helpt dit bij het rouwproces. Hierbij willen wij nabestaanden inspireren en steunen bij het organiseren van een begrafenis of crematie. 
  Bezoek website
 • Procter & Gamble

  Procter & Gamble

  Vier miljard keer per dag spelen de P&G merken een rol in het leven van miljoenen mensen over de hele wereld. Onze werknemers werken er hard aan dat deze merken bijdragen aan het veraangenamen van het leven van consumenten, nu en in de toekomst.
  Bezoek website
 • Drechtstad automatisering

  Drechtstad automatisering

  Het team, de techniek en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties in het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering. Drechtstad Automatisering  is hiervoor je partner bij uitstek.
  Bezoek website
 • CPM

  CPM

  CPM heeft een passie voor sales en het groot maken van merken. We bieden een mix aan oplossingen voor iedere klant op maat gemaakt. Innovatie is het hart van ons bedrijf, we zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om de sales te verhogen en de ROI te meten.
  Bezoek website
Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach