Klanten

 • Samsung

  Samsung

  Do what you can’t do. Dromen kennen geen grenzen. Samsung Electronics vindt de wereld van morgen opnieuw uit in een streven om onze levens beter en gelukkiger te maken. In onbekende gebieden gaan wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst.
  Bezoek website
 • Nestle

  Nestle

  We willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren. Dit is hoe we meer dan 150 jaar geleden begonnen zijn, toen Henri Nestlé babyvoeding uitvond en daarmee het leven van een kind redde. Sinds 1866 maken wij producten die de levenskwaliteit helpen verbeteren en bijdragen aan een gezondere toekomst.
  Bezoek website
 • Bosch Automotive

  Bosch Automotive

  Toekomstbestendige diagnoseoplossingen voor een snel en doeltreffend onderhouds- en reparatieproces. Uitgebreide reparatie- en onderhoudsinformatie voor bijna alle merken en modellen.
  Bezoek website
 • Enrico

  Enrico

  Enrico is altijd bezig met de ontwikkeling van leuke en vooral lekkere producten. Lekkernijen met een authentiek karakter en een originele receptuur.
  Bezoek website
 • Experis

  Experis

  Experis bestaat al sinds 2018, met een langere voorgeschiedenis vanuit de bedrijven PEAK-IT en iSense.
  Bezoek website
 • Retailhuys

  Retailhuys

  Het RetailHuys is een uniek initiatief, waarin de krachten tussen toonaangevende retail specialisten in Nederland zijn gebundeld, waarbij de franchise supermarkten van Albert Heijn, Jumbo, Coop en Plus met vernieuwende blik richting de toekomst de ultieme ondernemersvraag centraal stellen: hoe ziet mijn locatiestrategie er voor de komende jaren uit en hoe kan ik door inzet van innovatie het verschil maken?
  Bezoek website
 • Spadel

  Spadel

  Water is op zijn mooist wanneer het puur is. Het zit vol energie om de wereld te ontdekken. Het is soms kalm en soms niet te stoppen. Maar hoe dan ook vervolgt water, net als wij, altijd z’n eigen weg.
  Bezoek website
 • Heineken

  Heineken

  We hebben de buitendienst van Heineken getraind van 2011 t/m 2015. Het team heeft de verkiezing Beste buitendienst van het jaar gewonnen in 2013, 2014 en 2015. We zijn er trots op, dat mede dankzij onze jaaropleidingen en op het hoogtepunt de 4 daagse Sales Bootcamp in Marrakech, deze prijzen zijn gewonnen.
  Bezoek website
 • Luxaflex

  Luxaflex

  Luxaflex® biedt Window Styling een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder: binnenzonwering, horren en buitenzonwering, als een fraaie aanvulling op elke persoonlijke stijl, interieurontwerp en type raam. 
  Bezoek website
 • Optimo

  Optimo

  Specialist in AFAS Profit en ATOSS Workforce Management. Wij nemen jouw zorgen om AFAS Profit en jouw interne processen graag uit handen. Zo kun jij je focussen op je core business.
  Bezoek website
 • Procter & Gamble

  Procter & Gamble

  Vier miljard keer per dag spelen de P&G merken een rol in het leven van miljoenen mensen over de hele wereld. Onze werknemers werken er hard aan dat deze merken bijdragen aan het veraangenamen van het leven van consumenten, nu en in de toekomst.
  Bezoek website
 • Drechtstad automatisering

  Drechtstad automatisering

  Het team, de techniek en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties in het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoorautomatisering. Drechtstad Automatisering  is hiervoor je partner bij uitstek.
  Bezoek website
 • Wedi

  Wedi

  Het verschil zit hem in de praktijkgerichtheid. De wereld van het vakwerk is de wereld van wedi. De branche kent de direct betegelbare materialen, de inloopdouche-elementen en de designmodules van wedi. De 35 jaar geleden opgerichte onderneming is vandaag als innovatieleider actief in 36 landen en werkt bij alle nieuwe ontwikkelingen nauw samen met architecten, vakhandelaren en tegelzetters.
  Bezoek website
Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach