Bert-Jan Bezema

Eigenaar | Trainer | Loopbaancoach

Trots
Gebeurtenissen in je leven maken je tot wie je nu bent, met zijn voor- en nadelen. Als mijn vader me zo zou zien, dan weet ik zeker dat hij trots zou zijn; trots op wie ik ben en wat ik voor anderen beteken.

Verleden
In het bedrijfsleven werd ik als een leider beschouwd, niet omdat ik de lakens uitdeelde, maar doordat ik interesse toonde. Daar leerde ik ook om streng en doortastend te zijn. Ik was Client Service Manager bij Nokia, Mars en Heineken en ik was verantwoordelijk voor de prestaties van sales teams van Ahold en Yakult. Daar werd me duidelijk: als je je verkoopprestaties wilt verbeteren, begin dan met het verbeteren van je eigen luister- en communicatievaardigheden.

Heden
Met Sales Talent Academy heb ik mijn plek volledig gevonden. Ik geef leiderschaps-, sales- en samenwerkingstrainingen in het binnen- en buitenland. Vooral de trainingen in Marrakech zijn populair. Ik hou van deze stad, waar oude ambachten worden beoefend en mensen dag en nacht werken om te overleven. Daar laat ik mijn cursisten ervaren hoe zij vanuit betrokkenheid bij elkaar hun doel kunnen bereiken en hoe groot de invloed is van non-verbale communicatie.

Beleving
Door met mensen te werken voel ik me bevoorrecht. Ik luister, observeer, stel vragen en dan geef ik richting. Zo hou ik mijn cursisten een spiegel voor. Zij worden zich bewust van hun communicatiestijl, houding en gedrag. Dat draagt bij aan goede arbeidsrelaties en optimale verkoop- en bedrijfsresultaten.

Waarde
Goede communicatie begint bij jezelf. Mijn trainingen brengen mensen dichter bij zichzelf en daarmee nader tot elkaar. Zo divers als de persoonlijkheden van mijn cursisten zijn, zo persoonlijk is mijn aanpak, want ik geloof niet in kant-en-klare concepten. Leidinggeven, verkopen en samenwerken blijft mensenwerk en draait om de verbinding tussen mensen. Na deze trainingen zullen mijn cursisten dat nooit meer vergeten.

 

Bekijk mijn profiel
Bert-Jan Bezema Bert-Jan Bezema
Terug naar het overzicht
Ons team
Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach