Team

Bert-Jan Bezema (Eigenaar | Trainer | Loopbaancoach)

Toen ik negen jaar oud was overleed mijn vader. Het is gek hoe dat werkt, maar ik was er lang van overtuigd dat ik ook jong zou sterven. Ik besloot daarom om alles uit het leven te halen en wilde al vroeg mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Onbewust bekwaamde ik me in het luisteren, observeren en het stellen van vragen. Zo veroverde ik mijn plek.  Toen ik hiermee bewust aan de slag ging, besefte ik pas hoe het overlijden van mijn vader me gevormd heeft; er is altijd een ondanks en een dankzij.

Bekijk mijn profiel
Lees meer

Abbey Aarts (Trainer/Personal Coach)

Trainer en Personal Coach Abbey Aarts is onze vaste partner. Naast haar ruime ervaring als ondernemer, is zij in verschillende HR functies werkzaam geweest in Retail, voornamelijk bij HEMA.  Ze traint en coacht onder meer bij klanten als Heineken, Afas Software, Linkedin, AVROTROS, NTR, en BMW Ekris en wordt er blij van professionals een stevig duw in hun rug te kunnen geven. Haar kracht is haar scherpe analyse, haar visie op hoe dat het beter kan en haar vermogen om mensen, met plezier, in beweging te krijgen. Haar motto is: “Eigenwijs is ook wijs”

Bekijk mijn profiel

Bas Westerweel ( Presentator, inspirator, spreker, coach, schrijver )

Bas  beschikt over een onuitputtelijke bron van ingevingen die met enige regelmaat tot bijzondere creaties heeft geleid. Presenteerde o.a. programma’s Toppop, Ford Boyard en Klokhuis. Met een rugzak vol ervaring wordt hij de creatief verantwoordelijke en mede-eigenaar van kinder- en jongeren communicatieburo Keesie, creatief directeur van Dierenpark Amersfoort en SublimeFM. Nu is hij een van de partners van Knyfe en Sales Talent Academy waar we samen spreekkuur.nl hebben opgericht.

Marvin Levant (Bokstrainer/Coach)

Als Field Sales Coach bij Heineken heeft Marvin de dagelijkse leiding over een deel van de buitendienst. Zijn stijl van leidinggeven is zowel coachend en ondersteunend  als doortastend en eerlijk. Onze samenwerking komt voort uit een combinatie van werk en vriendschap. Marvin deed de opleiding Coachend leidinggeven en heeft een Bachelor’s degree in Psychologie. Zijn grote passie is boksen en hier is hij ook goed in. Door zijn liefde voor mensen te combineren met zijn passie voor boksen, ontstaat de kruisbestuiving die aan de basis staat voor de assertiviteit training “boksen met behoud van hersencellen”. 

Bekijk mijn profiel

Brownie (Spiegel)

Onze kantoorhond Brownie houd je ongevraagd een spiegel voor. Hij is er een kei in om zijn eigen plek op te eisen en de aandacht naar zich toe te trekken. Door zijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en zijn onuitputtelijke daadkracht, krijgt hij wat hij wil. Hij is loyaal aan diegene die lief voor hem zijn.....of die hem te eten geven. Hij leeft mindful in het NU en verbindt zich altijd met hart en ziel.

 

Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach