Insights Discovery

Insights Discovery geeft met behulp van een eenvoudige en aansprekende kleurentaal inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete handvatten voor de professionele ontwikkeling van effectiviteit op zowel het individuele en team-niveau.

Samenwerking

Elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van je medewerkers. Vanuit deze basis helpen we mensen hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie, bijvoorbeeld omdat de interactie met collega’s en klanten sterk verbetert.

Sales

Hoe help je je mensen om sneller en effectiever een relatie met klanten op te bouwen? Hoe help je ze om elke stap in het salesproces beter te laten verlopen? Sales en customer serviceteams verdienen een eigen benadering om de kwaliteit van hun klantcontact te verbeteren. We laten mensen zien en begrijpen hoe verschillende type klanten het contact kunnen ervaren, zodat zij relaties gericht kunnen versterken.

Insights Discovery Insights Discovery Insights Discovery

Wat levert het op?

Mensen maken het verschil. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze een handvat om beter te communiceren en om de relatie te verbeteren. De kleurentaal is makkelijk te begrijpen en te onthouden. Daardoor blijven mensen de kleuren dagelijks gebruiken. Dit versnelt de ontwikkeling. Zowel in individuele coaching trajecten, teamontwikkeling of samenwerking programma’s. Insights Discovery heeft direct impact en gaat leven binnen een organisatie. Zo wordt het gemakkelijker om een blijvende positieve verandering te bewerkstelligen.

  • teams werken effectiever samen
  • leiders inspireren, motiveren en halen het beste uit je medewerkers
  • mensen reageren beter op verandering
  • medewerkers zijn betrokken en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie
  • de interactie met klanten verbetert
Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach