Wij maken professionals beter in hun vak!

Onze speerpunten:

Wij brengen onze praktijkervaring én passie in.

We weten wat er gebeurt in de praktijk, omdat we zelf met onze 'voeten in de klei hebben gestaan'  Combineer je dit met onze kennis over professionele ontwikkeling en onze passie om mensen en organisaties echt vooruit te willen helpen dan ontdek je de kracht van ons trainingsconcept.

Wij maken leren leuk!

Door interessante theorie te combineren met uitdagende praktijkopdrachten maken we het makkelijk om te leren en jezelf te ontwikkelen. Fouten maken moet! Juist van fouten maken leer je.

Wij gaan uit van de deelnemer in het licht van zijn/haar organisatie.

Onze visie gaat uit van het idee dat professionele ontwikkeling geworteld is in een stevige persoonlijke basis. Daarom staat inzicht geven en bewust zijn creëren in onze trainingen centraal. Daarnaast vergroten we jouw kennis en stimuleren we jouw vaardigheden door je vooral zelf te laten doen en beleven.

Wij stimuleren het brein van de deelnemer, zodat echte gedragsverandering ontstaat.

Hiervoor hanteren we de methodiek van Brain Based Learning, waar cognitieve neurowetenschappelijke kennis aan ten grondslag ligt. Dit betekent dat we optimaal gebruik maken van jouw brein om de gewenste gedragsverandering te realiseren. En omdat ons brein van nature lui is, zetten wij alles op alles om jouw brein te activeren en te verrassen. Het gevolg hiervan is dat leren makkelijker gaat en datgene wat je leert ook echt beklijft! 

Wij meten resultaten.

We toetsen de opgedane kennis, vaardigheden en gedragsverandering. Zowel theoretisch als in de praktijk. Dit doen we om:

  • de focus op leerdoelstellingen te stimuleren
  • het geleerde beter te borgen
  • het beloningscentrum in de hersenen te activeren. Dit maakt het adapteren van nieuw gedrag makkelijker
  • successen zichtbaar te maken en te vieren
Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak! Wij maken professionals beter in hun vak!
  • starsmallPraktijk gericht
  • starsmallInteractief
  • starsmallPersoonlijke aanpak
  • starsmallErvaren trainers
  • starsmallBewezen succesvol
  • starsmallUitstekende borging
Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach