Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC

De PPA/DISC brengt in beeld welk deel van de hersenen iemand bij voorkeur gebruikt. Die voorkeur is aangeboren. De persoonlijke voorkeur beïnvloedt de manier waarop je je gedraagt en communiceert met anderen. We zetten deze training in ter verbetering van de communicatie met collega’s, klanten of consumenten, waardoor professionals succesvoller worden. De PPA training ziet er globaal als volgt uit:

Vragenlijst:
Voorafgaand aan de training vullen de deelnemers digitaal een vragenlijst in die hun Persoonlijk Profiel genereert. Uiteraard ontvangen ze hiervoor schriftelijk een instructie.

Analyse & Profiel: 
Aan de hand van de ingevulde stellingen wordt er per deelnemer een analyse van hun profiel gemaakt met daarin de voorkeurstypen. Dit is het vertrekpunt van de training. 

Training:
Deze Persoonlijke Profielen zijn het vertrekpunt van deze interactieve training. We geven je inzicht in je eigen profiel  en ook hoe je succesvol met de andere 'kleuren' communiceert en samenwerkt. Deze training is zowel voor kleine team als voor grote groepen in te zetten.

<< Terug naar het trainings overzicht

Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC Persoonlijk Profiel Analyse (PPA)/ DISC
Bert-Jan Bezema

"The only way
to do great
work,
Is to love
what you do"

Bert-Jan Bezema
Eigenaar/Trainer/ Loopbaancoach